Belangrijk bericht!

Op 17 maart zijn wij trotse ouders geworden van een dochter. Hierdoor heb ik tijdens de kraamweek geen e-mails beantwoord en heb ik een enorme achterstand opgelopen. Ik probeer alle e-mails z.s.m. te beantwoorden, maar houd alstublieft rekening met een late reactie. Groetjes, Lianne

Wandelen met alpaca's


Altijd al eens een bijzonder uitje willen doen? Kom dan wandelen met onze lieve alpaca's Charlie, Lola, Nora, Nikkie, Sara en Sammie. Tijdens de workshop kunt u heerlijk wandelen in het natuurgebied en kunt u genieten van de mooie natuur en bijbehorende dieren. 

 

Alpaca's zijn ontzettende lieve dieren, maar ze hebben een eigen karakter en zijn soms erg eigenwijs. Wanneer ze even geen zin hebben om te wandelen moet u even wachten :-). De wandeling is alleen met de personen met wie u heeft gereserveerd, er zullen dus geen onbekende mensen met u meelopen. Hierdoor zijn de alpaca's alleen wel sneller gereserveerd en kan het zijn dat u langer moet wachten als u  langs wilt komen. Wij proberen om tijdens een wandeling ieder persoon een alpaca mee te geven.   

Tijdens deze workshop kunt u genieten van onze alpaca's, maar ook van alle andere dieren die wij op de boerderij hebben! Al mogelijk vanaf 2 personen. Algemene informatie:

  • Tijd en datum in overleg af te spreken. Niet op zondag, Reserveren kan door middel van het contactformulier, deze vindt u hier.
  • €17,50 p.p. inclusief koffie/thee en wat erbij
  • +/- 1,5 uur wandelen
  • Het hele jaar door mogelijk, alleen niet bij extreme weersomstandigheden. 
  • Wegens veel aanvragen adviseren wij u om ruim vooruit een workshop te boeken. 

 Prijzen kinderen

0-2 jaar is gratis

3-5 jaar is €2,50,- per kind 

6-10 jaar is €7,50 per kind

11-15 jaar is €10,- per kind

15 jaar en ouder is €15,-

 

Kinderen tot en met 15 jaar dienen onder begeleiding van een (betalende) volwassene te komen.  

Op zondagen zijn wij gesloten, Lees hier onze voorwaarden. 

 Lekker wat eten?

Lunch valt onder horeca dus mag helaas tijdelijk niet. 

  • Op zaterdag uit te breiden met boerenlunch voor €25,00 p.p. inclusief het wandelen. Deze lunch kan vegetarisch
  • Op zaterdag uit te breiden met boerenlunch XL voor €27,50 p.p. inclusief het wandelen. 

Graag melden als er allergieën bekend zijn, dan proberen wij hier rekening mee te houden. Vanwege de duurdere producten rekenen wij €5,- p.p. extra.