Wij hebben een nieuwe website voor het alpaca wandelen. Www.knuffelalpaca-enzo.com reserveren kan via knuffelalpacaenzo@gmail.com of 0642421486

Wandelen met alpaca's


Altijd al eens een bijzonder uitje willen doen? Kom dan wandelen met onze lieve alpaca's Charlie, Lola, Nora, Nikkie, Sammie, Timo, Suze, Ezra, Noa, Luna, Jura, Hugo, Noëlle, Luca, James, Kees, Bob, Jip, Tommie, Pablo, Lio, Buddy, Teun en Livia. Tijdens de workshop kunt u heerlijk wandelen in het natuurgebied en kunt u genieten van de mooie natuur en bijbehorende dieren. De route is 2,2 kilometer lang. 

 

Alpaca's zijn ontzettende lieve dieren, maar ze hebben een eigen karakter en zijn soms erg eigenwijs. Wanneer ze even geen zin hebben om te wandelen moet u even wachten :-). Ons streven is dat iedereen  een eigen alpaca krijgt om mee te wandelen, hierdoor zijn de alpaca's alleen wel sneller gereserveerd. Als er meerdere reserveringen zijn voor dezelfde dag en tijd, dan helpen wij iedereen een stukje op weg, daarna kunt u ervoor kiezen om een afstand tussen de groepjes te laten zodat u echt gezellig met uw eigen vrienden of familie kunt wandelen. U wandelt zonder begeleiding, maar uiteraard geven wij u wel uitleg. 

Tijdens deze workshop kunt u genieten van onze alpaca's, maar ook van alle andere dieren die wij op de boerderij hebben! Al mogelijk vanaf 2 personen. Algemene informatie:

  • Tijd en datum in overleg af te spreken. Niet op zondag, Reserveren kan door middel van het contactformulier. 
  • €17,50 p.p. inclusief 1 kopje koffie/thee 
  • Laarzen te huur voor €2,50 per paar
  • U betaalt per persoon, niet per alpaca
  • +/- 1,5 uur wandelen
  • Het hele jaar door mogelijk, alleen niet bij extreme weersomstandigheden. Trek stevige en waterdichte schoenen of kaplaarzen aan. 

 Prijzen kinderen

0-2 jaar is gratis

3-5 jaar is €2,50,- per kind 

6-10 jaar is €7,50 per kind

11-15 jaar is €10,- per kind

15-18 jaar is €15,- per kind

 

Kinderen tot en met 15 jaar dienen onder begeleiding van een (betalende) volwassene te komen.  

Om een beeld te krijgen van de wandeling kunt u hier een leuk verhaal lezen van een enthousiast gezin. 

 

 

Op zondagen zijn wij gesloten, Lees hier onze voorwaarden. 

 Lekker wat eten?

  • Op zaterdag uit te breiden met boerenlunch voor €32,50 p.p. inclusief het wandelen. Deze lunch kan vegetarisch
  • Op zaterdag uit te breiden met boerenlunch XL voor €35,- p.p. inclusief het wandelen. Deze lunch wordt uitgebreid met een broodje kroket.

Graag melden als er allergieën bekend zijn, dan proberen wij hier rekening mee te houden. Vanwege de duurdere producten rekenen wij €5,- p.p. extra.