Op de boerderij


Ons melkveebedrijf is gevestigd in Eemdijk, een klein plaatsje in de provincie Utrecht. Wij hebben ongeveer 200 melkkoeien en 60 stuks jongvee. Voor de hobby hebben wij een paard genaamd Jentle, een pony genaamd Maximus en schapen. Voor de gezelligheid hebben we 5 katten, Aartje, Flugel, Lizzy, Suus en Sien.   

Mijn naam is Lianne van Houwelingen, ik ben 25 jaar oud, getrouwd met Lennart en trotse moeder van Lieke (maart 2021). Tevens ben ik de 'bedenkster' van KnuffelKoe enzo. Ik zit samen met mijn man en mijn ouders in de Maatschap van ons melkveebedrijf en later willen wij dit bedrijf dolgraag overnemen! Ik ben docent melkveehouderij aan de Aeres Hogeschool in Dronten. Naast het werk op de boerderij is lesgeven iets wat ik met heel veel plezier doe!

 

 Koe knuffelen is iets wat ik zelf altijd al gedaan heb en in 2016 dacht ik: "Waarom laat ik niet meer mensen deze bijzondere ervaring meemaken?" 

 

Het organiseren en regelen van alles wat er bij KnuffelKoe enzo komt kijken doe ik niet alleen. Mijn ouders, zusjes en zelfs mijn opa en oma helpen me zoveel als ze kunnen. Tijdens een bezoek op ons bedrijf zult u hen ook met enige regelmaat tegenkomen. Wij zijn een echt familiebedrijf met veel liefde voor elkaar en onze dieren.