Algemene voorwaarden


Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een reservering bij KnuffelKoe enzo. Tijdens een reservering gaat u akkoord met onze voorwaarden. 

  • Afmelden kan tot uiterlijk 36 uur voor aanvang van de workshop, hierna brengen wij helaas kosten in rekening. 
  • U kunt uw arrangement wijzigen tot 36 uur voor aanvang van de workshop. 
  • Onze cadeaubonnen hebben een geldigheid van een jaar. Helaas kan het u overkomen dat er dingen tussen komen waardoor u geen tijd heeft om binnen een jaar te komen koe knuffelen. Om de waarde van de bon te behouden is het belangrijk dat u binnen een jaar na uitgave een reservering maakt, de datum om de cadeaubon te verzilveren hoeft dan niet plaats te vinden binnen één jaar. Mocht u één jaar na uitgave willen reserveren dan is dat helaas niet meer mogelijk voor het volledige bedrag. 
  • Ons melkveebedrijf doet mee aan de zoönosencheck van de Gezondheidsdienst voor Dieren. Dit houdt in dat wij de kans op overdraagbare ziekten van dier op mens zo veel mogelijk beperken. Voor zwangere vrouwen adviseren wij om eerst contact op te nemen met de verloskundige voordat u een workshop komt volgen. De verloskundige kent uw situatie het beste en kan daarom ook het beste inschatten of u in de juiste conditie verkeerd om een workshop koe knuffelen of een alpaca wandeling te volgen. 
  • Tijdens een workshop koe knuffelen of het wandelen met de alpaca's mag u foto's maken met uw telefoon of fotocamera. We knuffelen met levende dieren en daarom zijn wij niet aansprakelijk voor schade aan uw mobiele telefoon of fotocamera. 
  • Indien u een factuur wenst na afloop zullen wij over de genoemde prijzen btw doorberekenen. 
  • Bij een kinderfeestje dient u toezicht te houden over de kinderen. Tijdens het koe knuffelen is er altijd een leiding bij van het bedrijf. Tijdens de alpaca wandeling wordt u een stukje op weg geholpen met de kinderen, daarna vervolgt u samen met de kinderen en de alpaca's de route zonder extra begeleiding van Knuffelkoe-enzo. 
  • De alpaca wandeling gaat door een natuurgebied waarbij de paden onverhard zijn, daarom dient u stevige (wandel) schoenen aan te trekken.