Algemene voorwaarden


Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een reservering bij KnuffelKoe enzo. Tijdens een reservering gaat u akkoord met onze voorwaarden. 

  • Afmelden kan tot uiterlijk 36 uur voor aanvang van de workshop, hierna brengen wij helaas kosten in rekening. 
  • U kunt uw arrangement wijzigen tot 36 uur voor aanvang van de workshop. 
  • Onze cadeaubonnen hebben een geldigheid van een jaar. Helaas kan het u overkomen dat er dingen tussen komen waardoor u geen tijd heeft om binnen een jaar te komen koe knuffelen. Om de waarde van de bon te behouden is het belangrijk dat u binnen een jaar na uitgave een reservering maakt, de datum om de cadeaubon te verzilveren hoeft dan niet plaats te vinden binnen één jaar. Mocht u één jaar na uitgave willen reserveren dan is dat helaas niet meer mogelijk voor het volledige bedrag. 
  • Ons melkveebedrijf doet mee aan de zoönosencheck van de Gezondheidsdienst voor Dieren. Dit houdt in dat wij de kans op overdraagbare ziekten van dier op mens zo veel mogelijk beperken. Voor zwangere vrouwen adviseren wij om eerst contact op te nemen met de verloskundige voordat u een workshop komt volgen. De verloskundige kent uw situatie het beste en kan daarom ook het beste inschatten of u in de juiste conditie verkeerd om een workshop koe knuffelen te volgen. 
  • Tijdens een workshop koe knuffelen mag u foto's maken met uw telefoon of fotocamera. We knuffelen met levende dieren en daarom zijn wij niet aansprakelijk voor schade aan uw mobiele telefoon of fotocamera.